Kledinggroothandel.nl
Wooden Buttons rompers
Wooden Buttons rompers
Wooden Buttons broeken
Wooden Buttons T-shirts
Zero2three Legging
Zero2three vesten
Zero2three vesten
Zero2three mutsjes
Zero2three mutsjes
Zero2three rompers
Zero2three T-shirts
Zero2three vesten
Zero2three broeken
Wooden Buttons Uni T-shirts, T-shirts
Wooden Buttons Mondkapjes
Wooden Buttons T-shirts
Wooden Buttons T-shirts
Wooden Buttons T-shirts
Wooden Buttons Jurkjes
Wooden Buttons T-shirts
Kledinggroothandel.nl

Schattige babykleertjes in onze babykleding groothandel

In onze babykleding groothandel is een groot aanbod van schattige babykleding in de maten 50 t/m 92 te vinden. Het assortiment bestaat uit collecties van verschillende babykleding merken. Ook bieden wij in onze babykleding groothandel een basiscollectie aan met verschillende prints en bedrukkingen.

Babykleding seizoenscollecties

In onze babykleding groothandel hebben wij collecties die elk seizoen een geheel nieuwe collectie aanbieden. Deze collecties dienen voorgeorderd te worden. In het seizoen hebben we de artikelen van deze babykleding collecties wel op voorraad, maar deze voorraden zijn beperkt en vaak snel uitverkocht. Wilt u dus de meeste keus hebben en gegarandeerd een goede selectie van de collectie kunnen aanbieden, dan kunt u het beste de artikelen in onze babykleding groothandel voorordenen. De op de website weergegeven babykleding is slechts een selectie uit ons gehele assortiment. Als u ons gehele aanbod van babykleding wilt bekijken, dan kunt u het beste een afspraak maken in onze showroom.

Onze basiscollectie is het hele jaar te leveren

Naast onze seizoenscollecties bieden wij in onze babykleding groothandel ook basiscollectie voor baby's aan. Deze basiscollectie is het hele jaar door te leveren. De basiscollectie bestaat uit T-shirts, rompers en broekjes met schattige prints. Er zijn vele kleuren en designs leverbaar. Zowel de opdruk als de babykleding, waarop het gedrukt is, zijn van uitstekende kwaliteit. Heeft u hierbij specifieke wensen, dan kan dit voor u op maat gemaakt worden.