Veilig betalen bij Kledinggroothandel.nl

Kledinggroothandel.nl biedt veilige en klantvriendelijke betalingsmethoden aan om er voor te zorgen dat de klant zonder zorgen een bestelling kan plaatsen op onze website. U kunt daarom veilig en geheel beschermd een bestelling plaatsen in onze webwinkel.

Veilig- en zekerheid bij het betalen van uw bestelling

De betaling, die u op onze website verricht, vindt plaats in een beschermde omgeving en is daardoor volledig afgeschermd voor de buitenwereld. De betalingen die via de website plaatsvinden zijn hierdoor gegarandeerd veilig en privé.

Betalingsmethodes

Bij Kledinggroothandel.nl kunt u uw bestelling betalen door middel van iDeal en creditcard. Hieronder vind u meer informatie over deze betalingsmethode:

Betalingsmethode

Via iDeal

Op de website van Kledinggroothandel.nl betaalt u veilig en snel met iDeal. iDeal is het Nederlandse standaard voor verrichten van online betalingen. Als u met iDeal wil betalen, worden daarvoor geen extra kosten in rekening gebracht.

Via creditcard

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestelling te betalen via MasterCard, Maestro en Visa. Met uw creditcard kunt wereldwijd gemakkelijk en snel betalen via het internet. Klanten die buiten Nederland wonen kunnen daarom bij ons ook eenvoudig hun bestelling afrekenen. Voor het betalen met creditcard vragen wij geen extra kosten.

Het betalingsproces:

Hieronder volgt een beknopt overzicht om het betalingsproces van Kledinggroothandel.nl te verduidelijken:

  1. In de webwinkel heeft de klant een product in zijn winkelwagen geplaatst en wil deze afrekenen. Hiervoor dient de klant bovenaan de pagina op de afrekenknop te klikken.
  2. De klant wordt vervolgens naar de afrekenpagina doorgelinkt. Op deze pagina kan de klant zijn adresgegevens controleren en eventueel een factuuradres opgeven.
  3. Als de gegevens kloppen, dan kan de klant de gewenste betalingsmethode selecteren. Hierbij kan de klant kiezen tussen iDeal, MasterCard, Maestro en Visa.
  4. Vervolgens wordt de klant doorgestuurd naar de betaalpagina van de bank. In deze beschermde omgeving kan de klant zijn betaling uitvoeren.
  5. Indien de betaling succesvol verlopen is, wordt de klant teruggestuurd naar de website van Kledinggroothandel.nl.
  6. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, dan krijgt de klant een bevestiging van de bestelling naar zijn e-mailadres gestuurd.

Vooruitbetaling bestelling

Voordat een bestelling in behandeling wordt genomen, moet deze vooraf eerst betaald zijn. Dus is uw bestelling (nog) niet betaald, dan wordt deze ook nog niet in behandeling genomen. Als de betaling door ons ontvangen is, dan ontvangt u via uw e-mail een bevestiging van de bestelling.

Meer informatie over Kledinggroothandel.nl