Bestellen van producten

Bij het plaatsen van een bestelling bij Kledinggroothandel.nl moet er allereerst rekening mee worden gehouden dat het alleen voor detaillisten en bedrijven mogelijk is om een bestelling te plaatsen. Kledinggroothandel.nl levert namelijk uitsluitend aan winkels en niet aan consumenten. Hieronder zal ons bestelproces verder worden uitgelegd.

Bestelproces Kledinggroothandel.nl

Hieronder volgt een beknopt overzicht van het bestelproces van Kledinggroothandel.nl:

  1. Voordat er op de website een bestelling geplaatst kan worden, dient de klant zich eerst op de website te registreren.
  2. Zodra het registratieformulier is ingevuld, wordt er een e-mail met een link naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Om het e-mailadres te bevestigen, dient de klant op de link, die per e-mail naar hem verzonden is, te klikken
  3. Als de klant zijn e-mailadres heeft bevestigd, zal de servicedesk van Kledinggroothandel.nl de accountgegevens controleren. Als het account is goedgekeurd, krijg de klant ter bevestiging een e-mail naar zijn e-mailadres gestuurd en is het registratieproces voltooid.
  4. Nadat het registratieproces is voltooid, zullen de prijzen, die normaal gesproken afgeschermd zijn voor het publiek, voor de klant zichtbaar worden en is het mogelijk om producten te bestellen.
  5. Door producten in het winkelwagentje te stoppen en ze vervolgens af te rekenen, plaatst de klant de bestelling.
  6. Als de betaling ontvangen is, wordt er een bevestiging van de bestelling naar het e-mailadres van de klant toegestuurd. Dit kan enkele uren duren.

Geldig K.V.K. nummer of B.T.W. nummer

Om producten te bestellen, dient de klant in het bezit te zijn van een geldig K.V.K. nummer. Uw bedrijf moet bij de K.V.K. geregistreerd staan als kledingwinkel of kledingwebshop. Deze validatie is noodzakelijk om te kunnen controleren of de klant daadwerkelijk de eigenaar van een bedrijf is. Kledinggroothandel.nl levert, zoals al is aangegeven, alleen aan detaillisten en bedrijven. Winkeliers die gevestigd zijn in buitenland kunnen zich valideren door middel van een B.T.W. nummer.

Prijzen producten

Voor de bescherming van onze klanten zijn de prijzen op de website niet voor het publiek zichtbaar. De prijzen van onze producten worden op de website zichtbaar zodra de klant is ingelogd. Alle prijzen, die op de website vermeld staan, zijn onder voorbehoud en exclusief B.T.W.. Er kunnen daarom ook geen rechten aan deze prijzen worden verbonden.

Geen minimum inkoopbedrag

Wanneer de klant een bestelling plaatst, hanteren wij geen minimum inkoopbedrag. De klant hoeft daarom nooit meer te bestellen dan nodig is.

Meer informatie over Kledinggroothandel.nl