Over Kledinggroothandel.nl

Hi, wij zijn Kledinggroothandel.nl! Kledinggroothandel.nl is opgericht in 2000 en is gevestigd in Deventer. Deventer is een eeuwenoude Hanzestad, gelegen aan de rivier de IJssel, met een prachtige historie. Schitterende monumenten, mooie pleinen, oude musea maar ook volop gezelligheid voor wie lekker wil winkelen of genieten van een gezellig café of restaurant. Mocht u besluiten om toch de collecties fysiek te komen bekijken in onze showroom in Deventer dan is een rondje door deze prachtige stad een echte aanrader.

Collecties

De volgende collecties hebben we in ons assortiment:

Wooden Buttons

Kledinggroothandel.nl biedt u de volledige collectie baby- kinderkleding van Wooden Buttons aan. De babycollectie is leverbaar in de maten 50/56 tot en met 86/92. De kindercollectie is leverbaar in de maten 98 tot en met 128. De collectie van Wooden Buttons is gemaakt van een biologisch katoen en heeft een perfecte pasvorm. De collectie wordt op een verantwoorde manier geproduceerd in Nederland. De basics van Wooden Buttons zijn uitermate geschikt om zelf te bedrukken. Naast de reguliere collectie biedt Kledinggroothandel.nl u ook de mogelijkheid om kinderkleding te bedrukken met uw eigen tekst, afbeelding of logo. De basics van de kinderkleding van Wooden Buttons kunnen ook zelf bedrukt worden. Meer informatie hierover vindt u op de pagina 'bedrukken'.

Discharged

Bij Kledinggroothandel.nl kunt u de collectie van Discharghed inkopen. Deze collectie bestaat uit stoere bedrukte T- shirts en longsleeves voor jongens in de maat 104 t/m 164.

Mondkapjes

Sinds de uitbraak van Covid 19 heeft Kledinggroothandel.nl een uitgebreide collectie mondkapjes aan het assortiment toegevoegd. De mondkapjes zijn op dit moment niet meer weg te denken uit het straatbeeld en zijn echt een fashion item geworden. De mondkapjes zijn leverbaar in alle uni kleuren en in verschillende leuke hippe printjes en kunnen voorzien worden van een bedrijfslogo of andere bedrukking. Er wordt een 4 laags stof gebruikt voor de mondkapjes die officieel Covid-19 approved gecertificeerd is.