Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoord op veelgestelde vragen over de website en de producten van Kledinggroothandel.nl.

Overzicht vragen

Algemeen

Producten

Bestellen

Betalen

Verzenden

Algemeen

Waarom zijn de prijzen op de website niet zichtbaar?

De prijzen zijn alleen zichtbaar, indien u op de website als retailer ingelogd bent. Heeft u nog geen account, registreer u dan hier.

Hoe kan ik mij aanmelden als nieuwe klant?

Indien u in het bezit bent van een K.V.K. nummer, dan kunt u zich op de website aanmelden als nieuwe klant. Uw bedrijf moet bij de K.V.K. geregistreerd staan als kledingwinkel of kledingwebshop. Indien uw account wordt goedgekeurd, is het mogelijk om de prijzen van de producten te bekijken en een bestelling te plaatsen. Buitenlandse klanten kunnen zich registreren door middel van hun B.T.W. nummer.

Hoe plaats ik een bestelling op de website?

Het bestellen van producten op de website van Kledinggroothandel.nl kan eenvoudig en snel aan de hand van de onderstaande stappen:

  1. U logt in met uw gebruikersnaam en wachtwoord, die u door registratie op de website verkregen heeft, om toegang te krijgen tot de webwinkel.
  2. U selecteert een product en plaats die in uw winkelwagentje.
  3. Als u klaar bent met winkelen, klikt u op de afrekenknop bovenaan de pagina.
  4. U controleert uw bestelling en rondt de bestelling af.
  5. Vervolgens controleert u uw gegevens, de verzendingswijze en de methode van betalen.
  6. Indien u hiermee akkoord gaat, dan verstuurt u uw bestelling.

Heeft Kledinggroothandel.nl ook een showroom of winkel?

Kledinggroothandel.nl heeft in de stad Deventer een showroom waar de producten, die op de website aangeboden worden, offline te bezichtigen zijn. De showroom van Kledinggroothandel.nl is alleen op afspraak te bezoeken. Maak een afspraak en kom vrijblijvend onze collecties bekijken.

Waar kan ik terecht met problemen of klachten?

Als u een probleem of een klacht heeft over de producten van Kledinggroothandel.nl, dan kunt u dit via het contactformulier doorgeven. De klacht zal zo snel mogelijk opgelost worden.

Kan ik zonder K.V.K. nummer toegang krijgen tot de website?

Het is helaas niet mogelijk om zonder K.V.K. nummer toegang te krijgen tot de website. De reden is dat Kledinggroothandel.nl een groothandel is die alleen aan detaillisten en bedrijven levert. Winkeliers die in het buitenland gevestigd zijn kunnen zich registreren aan de hand van hun B.T.W. nummer.

Mag ik de productafbeeldingen van Kledinggroothandel.nl zonder toestemming gebruiken voor mijn eigen website?

De afbeeldingen die door Kledinggroothandel.nl op de website worden gebruikt, mogen zonder toestemming op geen enkele wijze door derden gebruikt worden.

Producten

Zijn de producten ook offline te bezichtigen?

Alle producten, die op de website gepresenteerd staan, kunnen offline bezichtigd worden in de showroom van Kledinggroothandel.nl in Deventer. Om deze showroom te bezoeken kunt u vrijblijvend een afspraak maken via de website.

Bestellen

Is er een minimum inkoopbedrag?

Nee, Kledinggroothandel.nl hanteert geen minimum inkoopbedrag. U hoeft bij ons daarom ook nooit meer te investeren dan noodzakelijk is.

Wat is de levertijd van de producten?

De levertijd is per product verschillend en is daarom op de productpagina bij elk product apart weergegeven. Op de pagina levering en bezorging is hierover meer informatie te vinden.

Ga ik verdere kosten of verplichtingen aan wanneer ik bij Kledinggroothandel.nl bestel?

Nee. Indien u bij Kledinggroothandel.nl producten bestelt, heeft u geen verdere kosten of verplichtingen. U komt na bestellen op de website of in de showroom daarom niet voor onverwachte verassingen te staan.

Betalen

Welke betalingsmethodes worden er op de website gebruikt?

Op de website betaalt u veilig en gemakkelijk met iDeal, Mastercard, Maestro en Visa. Op de pagina veilig betalen is meer informatie over onze betalingsmethode te vinden.

Ik heb via de website een bestelling geplaatst. Wanneer kan ik per e-mail de bevestiging van de bestelling verwachten?

Als de betaling door Kledinggroothandel.nl ontvangen is, dan zal er een bevestiging van de bestelling naar het e-mailadres van de klant worden verstuurd. Dit kan enkele uren duren. Heeft u naar enkele dagen nog geen bevestiging van uw bestelling ontvangen? Neem dan contact op met onze helpdesk. De daadwerkelijke factuur zal meegestuurd worden bij de uitlevering uw bestelling.

Verzenden

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Voor bestellingen binnen Nederland beneden de € 250,- berekenen wij € 7,50 verzendkosten en voor bestellingen binnen Nederland boven de € 250,- zijn de verzendkosten gratis.