Levering en bezorging

Om ervoor te zorgen dat de klant de juiste producten op tijd ontvangt, besteedt Kledinggroothandel.nl veel zorg en aandacht aan de levering en bezorging. Op deze pagina is informatie te vinden over de levering en bezorging van onze producten.

Levertijd van producten

De levertijd van de producten kunnen verschillen. De levertijd is aangegeven op de pagina van het product. Er is hierbij onderscheid te maken tussen de basiscollecties en de seizoencollecties.

Basiscollecties

De basiscollectie bestaat uit producten die het hele jaar door leverbaar zijn. De levertijd van deze producten bedraagt meestal tussen de tien tot twintig werkdagen. De precieze levertijd is afhankelijk van de beschikbaarheid van het product: dus is het product uit voorraad leverbaar of moet het besteld worden.

Seizoencollecties

Dit zijn collecties die voorgeorderd dienen te worden en op vaste momenten in het jaar worden uitgeleverd. Zo wordt de zomercollectie altijd in februari en maart geleverd en de wintercollectie in augustus en september. In het seizoen zelf is er voorraad van de desbetreffende collectie. In deze gevallen kunnen de producten geleverd worden tussen vijf en tien werkdagen.

Status bestelling

De status van de bestelling kan de klant bekijken in het bestellingsoverzicht. Deze pagina is alleen beschikbaar wanneer de klant is ingelogd op de website.

Verzendkosten

Voor bestellingen beneden de € 250,- berekenen wij € 7,50 verzendkosten. Bestellingen boven. de € 250,- zijn de verzendkosten gratis.

Meer informatie over Kledinggroothandel.nl