Kledinggroothandel.nl
Wooden Buttons Jurkjes
Wooden Buttons Jurkjes
Wooden Buttons Jurkjes
Wooden Buttons Jurkjes
Wooden Buttons Jurkjes
Wooden Buttons Jurkjes
Wooden Buttons Jurkjes
Wooden Buttons Jurkjes
Kledinggroothandel.nl

Wooden Buttons

Wooden Buttons is een Nederlands baby- en kinderkledingmerk. Wooden Buttons staat bekend op de leuke prints op kwalitatief hoogwaardige kleding. Alle producten van Wooden Buttons worden in Nederland gemaakt en zijn van biologisch katoen.

De collectie van Wooden Buttons

De collectie van Wooden Buttons bestaat uit baby- en kinderkleding met leuke prints en kleuren. Kenmerkend voor Wooden Buttons is de uitstekende pasvorm. Wooden Buttons heeft onder meer T-shirts, rompers, broeken en mutsjes in de maten 50/56 t/m 86/92 in haar assortiment. Elke maand worden er leuke prints en teksten aan het assortiment van Wooden Buttons toegevoegd. De producten van Wooden Buttons kunnen het hele jaar door besteld worden en hebben slechts een levertijd van twee tot drie weken.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Wooden Buttons wordt gemaakt van 100% biologisch katoen. Dit wil zeggen dat de katoen, dat gebruikt wordt voor de producten van Wooden Buttons, op een milieuvriendelijke manier verbouwd en geproduceerd is. In het productieproces worden er bijvoorbeeld geen pesticiden gebruikt.

Wooden Buttons wordt in Nederland geproduceerd.

Alle producten van Wooden Buttons in Nederland op een verantwoorde manier geproduceerd, dus niet alleen het printen maar ook de productie van de kleding zelf. Elk jaar wordt de fabrikant van Wooden Buttons gecontroleerd door Centexbel. Deze instantie controleert of het productieproces en alle producten aan de strengste milieu eisen voldoen.

Wooden Buttons Basics

Naast de reguliere collectie heeft Wooden Buttons ook een basiscollectie. Deze basiscollectie van Wooden Buttons bestaande uit 10 verschillende uni kleuren, ook wel Wooden Buttons Basics genoemd. Wooden Buttons Basics is uitermate geschikt om te bedrukken. De producten van Wooden Buttons zijn namelijk gemaakt van kwalitatief zeer hoogwaardig katoen, dat ook na meerdere keren wassen mooi blijft. Het is tevens mogelijk om de producten van Wooden Buttons door ons met een tekst of afbeelding naar keuze te laten bedrukken. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina kinderkleding bedrukken.

Meer merken van Kledinggroothandel.nl