Kledinggroothandel.nl
Kledinggroothandel.nl

Overzicht merken

Kledinggroothandel.nl heeft een grote verscheidenheid van kledingmerken in haar merkenportfolio. Het is daardoor mogelijk om elk type kinderkledingwinkel te bedienen. Ook verkopen we accessoires zoals schoentjes en sokjes. Hieronder volgt een overzicht van onze merken:

Birds

De collectie van Birds bestaat uit hippe eigentijdse kinderkleding in frisse kleuren met speelse prints voor hippe meisjes van 2 t/m 10 jaar. De kleding heeft een goede pasvorm en zit voor de kinderen prettig.

Due Amici

Due Amici is een overhemdencollectie voor kinderen. De overhemden van Due Amici zijn verkrijgbaar in maten 98 t/m 176.

D-RAK

De collectie van D-RAK bestaat uit stoere en modieuze kinderkleding. De collecties van D-RAK bestaat onder andere uit shirts in gave kleuren met hippe fotoprints. De shirts hebben een slanke pasvorm.

Knot So Bad

Knot So Bad is een kinderkledingcollectie in de maten 62 t/m 176. De kleding van Knot So Bad heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Melton

De babyschoentjes van Melton hebben een goede pasvorm en zijn van een uitstekende kwaliteit. De schoentjes zijn in vele kleuren en verschillende modellen te bestellen.

RUMBL

RUMBL richt zich op coole jongens en hippe meisjes van 2 t/m 14 jaar. RUMBL biedt een eigenzinnige en stijlvolle collectie. Door het gebruik van bijzondere details is elk kledingstuk origineel en uniek.

Wooden Buttons

Wooden Buttons is een basiscollectie van T-shirts, rompers en broekjes voor baby's en kinderen. Ook kunnen de producten van Wooden Buttons geleverd worden met vrolijke bedrukkingen. Wooden Buttons is leverbaar in de maten 50/56 t/m 86/92.

ZERO2THREE

De collectie van ZERO2THREE is een newborn collectie van zachte en comfortabele materialen. ZERO2THREE is verkrijgbaar in de maten 50 tot en met 68. Er is zowel een meisjes, jongens en unisex collectie.