Kledinggroothandel.nl
Kledinggroothandel.nl

Kinderkleding bedrukken

Naast de reguliere collectie bieden wij u ook de mogelijkheid om kinderkleding te bedrukken met uw eigen tekst, afbeelding of logo. Voor bedrukken van kinderkleding maken wij gebruik van basics van Wooden Buttons. Deze basics zijn van uitstekende kwaliteit en duurzaam geproduceerd. Kledinggroothandel.nl hanteert, voor het bedrukken van kinderkleding, een minimumafname van twintig stuks.

T-shirts, rompers en mutsjes bedrukken

Het is bij ons mogelijk om T-shirts, rompers en mutsjes te bedrukken. De bedrukte kinderkleding is leverbaar in twee verschillende maatseries, namelijk de maatseries 50 t/m 86 en 92 t/m 128. Beide maatseries zijn vrij indeelbaar, maar er geldt wel per bedrukking een minimale afname van twintig stuks per maatserie. Daarnaast kunt u zowel de kleur van de bedrukking als de kleur van de stof zelf bepalen. Tot slot is het vanaf 200 stuks mogelijk om een eigen label in de kinderkleding te laten plaatsen.

Op een duurzame en milieuvriendelijke manier kinderkleding bedrukken

Voor het bedrukken van kinderkleding wordt er door ons gebruik gemaakt van kleding van het merk Wooden Buttons. De basics van Wooden Buttons, die voor het bedrukken gebruikt worden, zijn van kwalitatief zeer hoogwaardig 100% bio-katoen. Dit wil zeggen dat voor de producten uitsluitend gebruik wordt gemaakt van biologisch katoen dat op een verantwoorde manier verbouwd en geproduceerd is. Er wordt bijvoorbeeld bij het verbouwen van het katoen geen gebruik gemaakt van pesticiden.

Geproduceerd in Nederland

Daarnaast worden de basics van Wooden Buttons, die wij gebruiken voor het bedrukken van de kinderkleding, volledig in Nederland geproduceerd. De kleding van Wooden Buttons wordt elk jaar gecontroleerd door Centexbel. Deze instantie controleert of alle producten en het productieproces voldoen aan de strengste milieu-eisen. Op deze manier weten we zeker dat de kinderkleding die wij bedrukken, ook echt goed is.

Omschrijving van bedrukking
Minimaal 20 stuks per bedrukking.
Bedrukking moet, in een later stadium, in JPEG formaat aangeleverd worden.
Selecteer het kledingstuk
Opties bedrukken
Persoongegevens