Kledinggroothandel.nl
Knot So Bad T-shirts
Kledinggroothandel.nl

Knot so Bad

Knot So Bad is een stoere en trendy kinderkleding collectie in de maten 92 t/m 122 en 128 t/m 176. Het merk Knot So Bad staat bekend om de goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. De collecties van Knot So Bad zijn zeer uitgebreid en elk seizoen bestaat deze uit compleet nieuwe artikelen.

De collecties van Knot So Bad

Knot So Bad is een collectie voor stoere jongens en hippe meisjes. Elk seizoen heeft Knot So Bad weer een commerciële en trendy collectie. Knot So Bad speelt hierdoor in op de behoefte van de markt. Daarnaast zijn de producten van Knot So Bad van goede kwaliteit en heeft het een mooie pasvorm. Toch is de collectie van Knot So Bad betaalbaar en heeft het kledingmerk goede marges.

Van T-shirts tot en met broeken

Knot So Bad heeft een zeer uitgebreide collectie voor zowel jongens als meisjes. In de collectie van Knot So Bad is een complete lijn van T-shirts tot en met broeken. De collectie van Knot So Bad bevat tevens diverse stijlen, die elk een eigen karakter hebben. Op de website staat slechts een klein gedeelte van de collectie van Knot So Bad. Wilt u het gehele assortiment van Knot So Bad bekijken, dan is het aan te bevelen om een afspraak te maken in onze showroom .

Knot So Bad voororderen

Zoals is aangegeven heeft Knot So Bad elk seizoen een compleet nieuwe collectie. In het seizoen zijn de voorraden beperkt en snel uitverkocht. Voor Knot So Bad is het voororderen daarom een vereiste. Indien u nú Knot So Bad op wilt nemen in het assortiment van uw winkel, dan bestelt u het dus voor het volgende seizoen. Heeft u vragen over het voororderen, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

Meer merken van Kledinggroothandel.nl