Kledinggroothandel.nl

Kledinggroothandel.nl

D-RAK kinderkleding

D-RAK is een stoer merk voor modebewuste kinderen. D-RAK wordt geleverd in de maten 104 t/m 176 en heeft een mooie slanke pasvorm. D-RAK heeft zowel voor de jongens als voor de meisjes een opvallende collectie in het assortiment. D-RAK heeft twee verschillende collecties: de seizoenscollectie en de T-shirt collectie.

De seizoenscollectie van D-RAK

Elk seizoen heeft D-RAK weer een nieuwe collectie. Deze collectie bestaat uit shirts, vesten, broeken en joggings. In het seizoen zijn de voorraden van deze D-RAK collectie klein en snel uitverkocht. Het is daarom van belang om de seizoenscollectie van D-RAK voor te ordenen. Wilt u nu de seizoenscollectie van D-RAK kopen, dan kunt u dit dus het beste voor het komende seizoen bestellen. Hiervoor kunt u vrijblijvend een afspraak maken in onze showroom.

T-shirt collectie van D-RAK

Kenmerkend voor de T-shirts van D-RAK zijn de opvallend stoere digitale bedrukkingen. Deze digitale bedrukkingen zjin van hoogwaardige kwaliteit en kleurrijk. In de shirts van D-RAK is stretch verwerkt, waardoor het een perfecte pasvorm heeft. Constant worden er aan de collectie nieuwe bedrukkingen toegevoegd. De T-shirt collectie van D-RAK blijft zich daarom constant vernieuwen. Deze shirts van D-RAK zijn het hele jaar door te leveren.

D-RAK is vrij indeelbaar

De collectie van D-RAK is per model vrij indeelbaar. Dit wil zeggen dat het bij D-RAK mogelijk is om bijvoorbeeld alleen grote maten of juist alleen kleine maten te bestellen. U kunt dus per artikel van D-RAK zelf bepalen in welke maten u het verkoopt. Het is daarom mogelijk om de collectie van D-RAK af te stemmen op uw eigen doelgroep.

Meer merken van Kledinggroothandel.nl