Kledinggroothandel.nl

Birds Jurkjes
Birds Rokjes
Birds Jurkjes
Birds broeken
Birds Jurkjes
Birds T-shirts
Birds Jurkjes
Birds Jurkjes
Birds T-shirts
Birds vesten
Birds T-shirts
Birds Legging
Birds sweaters, broeken
Birds Rokjes
Birds Rokjes
Birds Rokjes
Birds Rokjes
Birds jassen
Birds Jurkjes
Birds Rokjes
Kledinggroothandel.nl

Birds by D-RAK

Birds by D-RAK is een lieve en vrolijke meisjes collectie in de maten 92 tot en met 152. Kenmerkend voor het kledingmerk Birds by D-RAK zijn de vrolijke kleuren en hippe prints. Het vogeltje, dat ook in het logo staat, staat centraal in de collectie van Birds by D-RAK. De collectie van Birds by D-RAK bestaat uit jurkjes, rokjes, jumpsuits, leggings, funpants en shirts.

Vrolijk, betaalbaar en comfortabel

Het eerste wat opvalt aan de kleding van Birds by D-RAK zijn de vrolijke kleuren. Ieder seizoen brengt Birds weer een fleurige collectie. Birds by D-RAK is daarom een echte eyecatcher in uw winkel. Daarnaast zijn alle artikelen van Tricot stof gemaakt. De kleding van Birds by D-RAK is daarom niet alleen comfortabel om te dragen, maar heeft ook nog een goede pasvorm. Kinderen lopen er zo mee weg, omdat ze de kleding van Birds fijn vinden zitten. Bovendien is de kleding van Birds by D-RAK zeer betaalbaar en van prima kwaliteit.

Birds for Boys

Naast de collectie voor meisjes, heeft Birds by D-RAK ook een collectie voor jongens; Birds for Boys genaamd. Birds for Boys is een stoere collectie voor jongens. Ook deze collectie is van Tricot gemaakt en heeft dus ook een goede pasvorm. De collectie van Birds for Boys omvat shirts, vesten en broeken.

Wilt u Birds by D-rak kopen? Bezoek dan onze showroom.

Om een verkooppunt te worden van kledingmerk Birds by D-RAK is het noodzakelijk om een afspraak te maken in onze showroom. Van te voren zal gekeken worden of er al een verkooppunt van Birds by D-RAK in uw regio is en of uw winkel geschikt is om het merk Birds by D-RAK te verkopen.

Meer merken van Kledinggroothandel.nl