Kledinggroothandel.nl
Knot So Bad sweaters
Knot So Bad sweaters

Bestellen

Omschrijving Knot So Bad Sweaters
Maatverdeling
Kleur(en) Grijs en marine
Per stuk € ? (ex. B.T.W.)
Aantal
Totaal € 0.00 (login voor prijs)
Levertijd aug / sept (wintercollectie 2019)
Of maak een afspraak in onze showroom!
Betalingsmethode
Kledinggroothandel.nl

Knot So Bad Sweaters

Sweater uit de wintercollectie 2019 van het merk Knot So Bad dat gemaakt is van katoen, polyester voor meisjes in de kleur(en) grijs en marine.

Knot So Bad is trendy en commercieel

Knot So Bad is een stoere- en trendy collectie in de maten 92 t/m 122 en 128 t/m 176. Het merk staat garant voor een goede kwaliteit en voor een betaalbare prijs. Elk seizoen heeft Knot So Bad een compleet nieuwe collectie.

Collectie van Knot So Bad voororderen

Elk seizoen heeft Knot So Bad een compleet nieuwe collectie. In het seizoen zijn de voorraden van Knot So Bad beperkt en snel uitverkocht. Wilt u de collectie van Knot So Bad inkopen, dan kunt u deze het beste voororderen voor het komend seizoen.

Artikel geleverd in twee kleuren

De producten van Knot So Bad worden geleverd in pakketten die bestaan uit twee kleuren. Van elke maat zitten er in het pakket twee kleuren. Van de tegenkleur is er een afbeelding bij het artikel weergegeven.

Twijfelt u nog over Knot So Bad?

U kunt altijd en vrijblijvend een afspraak maken in onze showroom voor het bezichtigen en beoordelen van de producten van Knot So Bad. Maak een afspraak!

Reviews over Knot So Bad

Erik

De kwaliteit van de collectie is goed en ik het afgelopen seizoen erg goed verkocht. Goede kleding voor een leuke prijs.

Angelica

Ik verkoop Knot So Bad nu een aantal seizoenen en ik ben zeer tevreden. Het is even wennen dat de je van sommige artikelen twee kleuren krijgt, maar de prijzen maken veel goed. Doordat het betaalbaar is, is de doorverkoop goed. Doordat de collectie van Knot So Bad zo groot is, kan je zelf je stijl bepalen.