Kledinggroothandel.nl
Kledinggroothandel.nl

U mening telt!

Als Kledinggroothandel.nl doen wij er alles eraan om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij hechten daarom veel waarden aan uw mening. Op deze pagina vind u een overzicht van ervaringen van eerdere klanten. Wilt u uw ervaring delen? Stuur hem dan op via het contact formulier.

Beoordelingen Kledinggroothandel.nl

E.

Afgelopen week heb ik mijn bestelling ontvangen en ben zeer tevreden over de ontvangen kleding. Helaas was een product in de verkeerde maatserie uitgeleverd. Daarover heb ik contact gehad met de helpdesk en dit probleem is snel verholpen. Super kleding en super service.

P. ten Have

Sinds kort heb ik de sprong in het diepe gemaakt en ben ik voor mijzelf begonnen. Ik had geen idee waar ik mee begonnen was. Om informatie in te winnen over het starten van een webwinkel en het kopen van producten, heb ik een afspraak gemaakt bij Kledinggroothandel. Tijdens deze afspraak heb ik het advies gekregen waar ik naar opzoek was. Een paar weken later heb ik een bestelling geplaatst. De kleding heb ik inmiddels ontvangen en verkoop het nu via mijn website. Kledinggroothandel is niet alleen een groothandel die een goed product levert, maar denkt ook echt met de klant mee. Dit maakt ze in mijn ogen uniek.

S. Steen

Ik heb lang gezocht naar een goede groothandel, maar ben via kennissen bij Kledinggroothandel.nl terecht gekomen. Zeer te spreken over de producten en de service.

J. Van Endt

Erg blij met mijn bestelling. De bestelling had ik geplaatst via de website. Ruim voordat ik mijn nieuwe webwinkel opende had ik hem ontvangen. De eerste positieve reactie heb ik al ontvangen van klanten.

B. Boer

Na het stoppen met mijn baan ben ik begonnen met een webwinkel. Op het ogenblik draait deze goed en ben daarom opzoek naar goede handel. Ik heb daarom voor het merk Knot So Bad gekozen en verkoop het erg goed. Het is betaalbaar maar is toch van goede kwaliteit. Ik ben er erg blij mee.

S. Ingelbrecht

In eerste instantie was ik een beetje huiverig om kleding voor mijn winkel via het internet te bestellen, maar uit tijdsnoot heb ik het toch gedaan. Na een 2.5 halve week heb ik de kleding opgestuurd gekregen en ben zeer content over de kwaliteit ervan. Mijn twijfel was nergens voor nodig en ga mijn kleding zeker vaker bestellen via jullie website.

N. Rensen

Ik ben al een tijdje opzoek naar een betrouwbare partner om mijn kleding te kopen voor mijn nog te starten winkel. Na lang zoeken ben ik bij Kledinggroothandel.nl uitgekomen en ben hierover zeer te spreken. Goed contact en ze komen hun afspraken na. Ze hebben mij ook een aantal tips gegeven waarop ik moet letten bij de start van mijn winkel.

A. Bekker

Ik ben erg blij met de geleverde spullen. Tot op heden heb ik de kleding goed verkocht en verwacht ook dat het een goede aanvulling is op mijn assortiment.

N. Kaboord

Lekker makkelijk vanaf de website heb ik kleding voor mijn winkel besteld. Het is snel geleverd en ben er over erg te spreken. Voor de mensen die twijfelen, niet bang zijn maar gewoon bestellen. Het is betrouwbaar en ze hebben een goede service.

P. Boeren

Ik heb de zomercollectie van Knot So Bad uitgeleverd gekregen. Terwijl mijn verwachtingen hoog gespannen waren, ben ik erg tevreden. Het is ziet er goed uit en het is van hele mooie kwaliteit. Volgend seizoen kom ik naar de showroom om de collectie in te kopen.

D. Drent

Via de website werd mijn aandacht gewekt naar de merken kledinggroothandel, maar ik durfde de stap niet aan om de kleding te bestellen via het internet. Om helemaal zeker van mijn zaak te zijn ben ik langsgegaan in Deventer en heb daar de collectie bekeken. Daar zag ik al snel dat de kleding van superieure kwaliteit is en dat alles te vertrouwen is. Erg fijn geholpen door meneer Boekema en heb een order geplaatst.

M. Bakker

Afgelopen zaterdag ben ik langsgegaan in showroom van Kledinggroothandel en been zeer tevreden over het gesprek. Komend seizoen wil ik een kinderkleding winkel starten en wilde graag advies hierover hebben. Dit heb ik tijdens het gesprek gekregen en heb meteen de producten kunnen bezichtigen. Ik heb met een goed gevoel een bestelling geplaatst en raad het iedereen aan die twijfelt.

I. Korf

De groothandel heeft erg leuke merken in het assortiment. Helaas kon ik er maar één voor mijn webwinkel in het assortiment opnemen. Ik kom volgende seizoen weer bij jullie terug.

S. Mes

De service is echt super. Ik heb nu via de website besteld, maar wil in Januari langskomen in de showroom. Ik ben erg benieuwend naar de gehele collectie van Knot So Bad.

M. Leuring

Ik ben fijn geholpen door de Boekema's en kom binnenkort weer langs in Deventer voor de nieuwe collectie van Rumbl.

P. van den Heuvel

Bestelling is snel geleverd. Er was alleen artikel niet voorradig, maar die is ook snel er achteraan geleverd. Kortom ik ben erg tevreden.

A. van Voorthuysen

Ik ben wel eens bij andere groothandels geweest, maar ik heb eigenlijk nooit goed kunnen slagen. Vorige week ben ik bij Kleding groothandel in Deventer geweest en heb eindelijk echt leuke handel kunnen kopen. Bedankt jongens.

C. ten Dam

Na snel e-mail contact, kon ik al binnen een paar dagen langs komen in de showroom in Deventer. Ik ben goed geholpen en heb een bestelling geplaatst. Ik kan bijna niet wachten totdat uitgeleverd wordt

M. de Boer

Heel erg tevreden met mijn bestelling. Knot So Bad is van erg mooie kwaliteit. Volgende keer kom ik weer bij jullie terug.

V. Vochten

Fijn zaken met jullie groothandel kunnen doen. Aanrader.